Η Τέχνη του Καφέ & της Γεύσης

Αυθεντικός καφές δίκαιου εμπορίου & δημιουργική κουζίνα με τοπικά υλικά, με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον.

Σχετικά με εμάς

Μάθετε Περισσότερα Σχετικά με εμάς

Για Κρατήσεις

+30 698 506 3422

  • Η ιστορία του Pavone Café ξεκινά με τον Σεφ Κώστα Χριστοδούλου, ο οποίος, μετά από μια διακεκριμένη καριέρα στα κορυφαία εστιατόρια και ξενοδοχεία του Λονδίνου, επέστρεψε στην Ελλάδα για να κάνει το όραμά του πραγματικότητα. Το 2021, το Pavone γεννήθηκε στο νησί της Σύμης και στην αυλή του ξενοδοχείου Αναστασία, εμπνευσμένο από την αγάπη για τον ποιοτικό καφέ και την εξαιρετική κουζίνα. Τώρα, το 2025, το Pavone ανοίγει τις πόρτες του στη Ρόδο, έτοιμο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καφέ.
  • Στο Pavone, επιλέγουμε κόκκους καφέ δίκαιου εμπορίου και τους εκχυλίζουμε αποκλειστικά με πλήρως χειροκίνητες ROK μηχανές εσπρέσο, διασφαλίζοντας μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση. Η κουζίνα μας αγκαλιάζει γεύσεις από όλο τον κόσμο, δημιουργημένες με αγνά, τοπικά υλικά—αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι πρωτότυπα πιάτα όπως το μοναδικό μας banana guacamole. Καλώς ήρθατε στο Pavone, όπου ο καφές συναντά την τέχνη και η παράδοση συνδυάζεται με την καινοτομία.

Στο Pavone Café, ο καφές είναι η τέχνη και το πάθος μας.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά πλήρως χειροκίνητες μηχανές εσπρέσο ROK, αγκαλιάζοντας την παραδοσιακή τέχνη της εκχύλισης για τον πιο αγνό εσπρέσο. Έχουμε απόλυτο έλεγχο σε κάθε εκχύλιση, εξασφαλίζοντας ένα τέλειο ρόφημα. Οι κόκκοι μονοποικιλιακής Arabica προέρχονται από διαφορετικές χώρες κάθε τρίμηνο, παραμένοντας πιστοί στην εποχικότητα για φρέσκες, ισορροπημένες γεύσεις. Από το House Blend ξανθού καβουρδίσματος μέχρι το 24ωρο cold brew και το απαλό Oat Milk & Μέλι Σύμης Latte, κάθε γουλιά είναι μια εμπειρία. Δοκιμάστε το σήμερα στο Pavone Café!

Pavone House Blend

100% εποχιακός Arabica για μέγιστη φρεσκάδα. Ένα απαλό, ξανθό καβούρδισμα, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το στο Pavone Café!

Pavone Cold Brew Dark

Τολμηρό, απαλό και εκχυλισμένο για 24 ώρες στους 3.5°C για μια πλούσια, χαμηλής οξύτητας γεύση. Αναζωογονητικά δυνατό. Αποκτήστε το στο Pavone Café!

Oat Milk & Symian Honey Latte

Απαλό cold brew, κρεμώδες γάλα βρώμης και πλούσιο μέλι Σύμης για μια φυσικά γλυκιά, βελούδινη γεύση. Δοκιμάστε το τώρα στο Pavone Café!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ PAVONE

Yoga Retreat

Σύμη

Έλατε μαζί μας αυτό το καλοκαίρι για ένα μεταμορφωτικό καταφύγιο γιόγκα στο Anastasia Hotel στη Σύμη. Αναζωογονηθείτε με δύο καθημερινές συνεδρίες γιόγκα από το Satyam Yoga, εξατομικευμένες 1:1 συνεδρίες γιόγκα και βαθιά εσωτερική θεραπεία. Θρέψτε το σώμα σας με υγιεινά γεύματα και ένα σταθμό ενυδάτωσης από το Pavone Café. Το ταξίδι σας προς την ευημερία ξεκινά εδώ!

Ιδιωτικά Πάρτι

Διοργανώστε τον γάμο, τη βάπτιση ή το πάρτι σας με vegan ή χορτοφαγικό μενού στο Ξενοδοχείο Αναστάσια στη Σύμη. Με μια ζεστή ατμόσφαιρα για μέχρι 30 καλεσμένους, απολαύστε την αυθεντική εμπειρία του Pavone με νόστιμα και υγιεινά γεύματα σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Private Dinning

Chef Κώστας Χριστοδούλου

Ανακαλύψτε τις μοναδικές γεύσεις του βραβευμένου σεφ Κώστα Χριστοδούλου με μια ιδιωτική γαστρονομική εμπειρία. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τοπικά υλικά, δημιουργούμε πιάτα από το μηδέν για να ικανοποιήσουμε κάθε διατροφική προτίμηση. Διαθέσιμο στη Ρόδο και κατά περιόδους στη Σύμη.

Μαθήματα Δεξιοτεχνίας

Μία γεύση από Γαστρονομική Δημιουργία & Χειροποίητο Καφέ

Ακολουθήστε τον Σεφ Κώστα Χριστοδούλου σε ένα μοναδικό μάθημα δεξιοτεχνίας που συνδυάζει τη γαστρονομία υψηλής ποιότητας και την παρασκευή καφέ με χειροκίνητες μηχανές. Μάθετε να δημιουργείτε εξαιρετικά πιάτα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τοπικά υλικά, ενώ θα εξασκηθείτε στην τέχνη του espresso με μηχανές ROK. Ιδανικό για λάτρεις του φαγητού και του καφέ!

Chef

Κώστας Χριστοδούλου

Chef Kostas Christodoulou

Κώστας Χριστοδούλου

Chef de Patron

Ο Κώστας Χριστοδούλου, ιδιοκτήτης και σεφ του Pavone Cafe, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης από το 2002. Έχει περάσει αρκετά χρόνια στην Αγγλία (Λονδίνο και Μάντσεστερ), δουλεύοντας σε κάποια από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια, ξενοδοχεία και private members clubs με αστέρια Michelin. Το 2022, επέστρεψε στην Ελλάδα για να δημιουργήσει το Pavone Cafe, έναν χώρο όπου η εμπειρία και το πάθος του για τη γαστρονομία ζωντανεύουν μέσα από εξαιρετικές γεύσεις.

Εκπαίδευση και Πιστοποιήσεις

Food and Beverage Managment (Bocconi University)

Food Fermentation: The science of cooking with microbes (Harvard University)

World Chefs Academy

The Science of Alcohol (Open University UK)

Food for Thought: The relationship between food, gut, brain (Torino University)

Health and Safety For Managers (UnicronLMS)

CRM Manager (Hilton University)

Safer Reqruiter (Holroyd Howe)

First Aid at Work

Safeguarding Children (Hilton University)

GDPR & GDPR V5

Τιμές & Βραβεία

Top 10 Specialty coffee at Greece 2024 (European Coffee trip)
Top 100 Dessert restaurants in Greece 2025 (Restaurant Guru)
Best Cafe in Symi island 2023, 2024, 2025 (Restaurant Guru)
LACA’s School chef of the year 2021 London finals

Best outdoor restaurant in Symi 2025 (Restaurant Guru)
The Best of Greece (best cafe, best brunch) 2021

Ευκαιρίες Καριέρας

Join our team!
Προσφέρουμε ευκαιρίες για εργασία και πρακτικής άσκησης σε ένα δυναμικό περιβάλλον φιλοξενίας. Στείλτε το βιογραφικό σας στο k.christodoyloy@gmail.com με θέμα "Καριέρα-Pavone" και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αξιολογήσεις Πελατών

Επικοινωνία

Need Help? Contact Us